• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbija danas

07.04.2022

09:01

(UZNEMIRUJUĆE) Ukrajinci SNIMILI MONSTRUOZAN VIDEO! Ubijaju POLUMRTVE RUSKE VOJNIKE... Nije im bilo SPASA!

Rojters

Vesti

(UZNEMIRUJUĆE) Ukrajinci SNIMILI MONSTRUOZAN VIDEO! Ubijaju POLUMRTVE RUSKE VOJNIKE... Nije im bilo SPASA!

Podeli vest

"Njujork tajms" potvrdio je autentičnost snimka na kojem se vidi kako ukrajinska vojska ubija ranjene ruske vojnike, prenosi TASS

- Na video snimku objavljenom na internetu u ponedeljak, koji je potvrdio Njujork tajms vidi se kako grupa ukrajinskih vojnika ubija zarobljene pripadnike ruske vojske ispred sela zapadno od Kijeva - navodi američki list.

Na njemu se vidi kako ukrajinski vojnici ispaljuju nekoliko hitaca u, verovatno, ruskog vojnika koji leži na putu i daje znake života.

U blizini se može videti nekoliko tela, verovatno ubijenih, a kako navodi "Njujork tajms", snimak je od 30. marta kada su Ukrajinci na tom mestu iz zasede napali ruski konvoj, prenosi TASS.

Video snimak možete pogledati OVDE

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut uživo u blogu na našem portalu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zika

pre 2 godine

ZIVOTINJE u pravu je Putin ovo je ZLO BEZ PRESEDANA ZAPAD?????

Baki

pre 2 godine

Ukrainu treba sravniti sa zemljom !!! Nema stajanja dok sve i jedan nacista živi u Ukraini !!!

ljubica

pre 1 godinu

Ako je istina što će biti teško da se dokaže stigla ga je božja pravda. Šta je taj ukro junak radio ? Brao ljubičice ili ubijao nezaštićene ruske žene i decu?. Lako može da se desi i da su ga njegovi ubili.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31