• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

25.04.2022

08:42 >> 08:45

Rusija: Uptili smo notu SAD - OBUSTAVITE ISPORUKE ORUŽJA Ukrajini!

Pixabay

Vesti

Rusija: Uptili smo notu SAD - OBUSTAVITE ISPORUKE ORUŽJA Ukrajini!

Podeli vest

Rusija je uputila notu Sjedinjenim Američkim Državama sa zahtevom da obustave isporuke oružja Ukrajini, izjavio je danas ruski ambasador u Vašingtonu Anatolij Antonov

On je za TV Rusija-24 ocenio da američke isporuke oružja Ukrajini ne doprinosr traženju diplomatskog rešenja, prenosi list Izvestija.

„Da li smo uputili notu, da, istakli smo neprihvatljivost situacije kada SAD snabdevaju Ukrajinu oružjem, tražili smo da se prekine ta praksa“, naglasio je Antonov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bg Dex 1970

pre 2 godine

Nota, je najblaži vid upozorenja diplomatskim putem, s toga ne verujem da će ameri usporiti, a kamoli prestati sa dostavom naoružanja. Naprotiv, očekujem njihov odgovor u vidu još intenzivnije dostave. Takođe očekujem pojačanu medijsku propagandu prozapadnih medija i nova podmetanja i izmišljotine kao što su masovne grobnice i sl. Rusi su poznati po svom strpljenju i nekoj vrsti tolerancine, ali svemu tome veoma brzo može doći kraj kada će poslednja kap preliti već prepunu čašu. Kome pogoduje ovaj sukob? Samo amerima, jer dok se cene nafte, njenih derivata, osnovnih životnih namirnica, vrtoglavo dižu u Evropi i šire američki dolar se nezaustavljivo diže. Dakle, cela američka nacija lepo živi na konto ratova, manjih i većih sukoba, koje su oni sami prouzrokovali, započeli i vodili. Jedno je sigurno, bićemo svedoci novog svetskog poretka, samo je pitanje koliku cenu će svet platiti za to. Živela Srbija!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija