• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

18.05.2022

21:23

Moskva OTKRILA UKRAJINSKI PLAN?! "Kijev pod rukovodstvom Zapada U OVOM MESTU SPREMA SCENARIO IZ BUČE"!

Tanjug/AP

Vesti

Moskva OTKRILA UKRAJINSKI PLAN?! "Kijev pod rukovodstvom Zapada U OVOM MESTU SPREMA SCENARIO IZ BUČE"!

Podeli vest

Kijevski režim pod rukovodstvom pokrovitelja sa Zapada sprema u mestu Konstantinovka u DNR provokaciju po scenariju iz Buče, izjavio je načelnik Centra za rukovođenje odbranom Rusije, general-pukovnik Mihail Mizincev

„Na osnovu iskaza zarobljenih ukrajinskih vojnika, kijevski režim, pod rukovodstvom zapadnih pokrovitelja, u Konstantinovki priprema novu provokaciju po scenariju iz Buče. U cilju realizacije te provokacije ekstremisti preobučeni u uniforme ruskih vojnika s belim povezima planiraju da pred kamerama pucaju u ukrajinske civile“, naveo je Mizincev na brifingu.

Foto i video-materijali tog zločina bio bi podeljene zapadnim medijima i različitim internet sajtovima nakon što to mesto oslobode ruske snage.

Karakterom ovakvih provokacija, ističe Mizincev, precrtane su sve moralne norme, a sadašnji ukrajinski neonacisti, primenom nečovečnih metoda, postali su naslednici nacista iz Drugog svetskog rata.

On je ponovio da ukrajinske snage postavljaju svoje položaje u medicinskim ustanovama a pacijente, među njima i one teško obolele, ili izbacuju ili koriste kao živi štit.

Slično je i sa vrtićima, školama i drugim civilnim objektima.Na osnovu iskaza zarobljenih ukrajinskih vojnika, kijevski režim, pod rukovodstvom zapadnih pokrovitelja, u Konstantinovki priprema novu provokaciju po scenariju iz Buče. U cilju realizacije te provokacije ekstremisti preobučeni u uniforme ruskih vojnika s belim povezima planiraju da pred kamerama pucaju u ukrajinske civile“, naveo je Mizincev na brifingu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ministar Dačić poručio budućim policajcima da štite građane Srbije i štite Ustav svoje države (FOTO/VIDEO)
Politika

Ministar Dačić poručio budućim policajcima da štite građane Srbije i štite Ustav svoje države (FOTO/VIDEO)

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić posetio je danas polaznike 42, 43, 44. i 45. klase Centra za osnovnu policijsku obuku i 39. generaciju učenika Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“ kojima je, kao budućim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, poručio da nema jake države bez jake policije i vojske i da svoje stečeno znanje koriste u čuvanju ustavnog poretka, bezbednosti i stabilnosti zemlje i bespoštednoj borbi protiv kriminala.

25.05.2024

17:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija