• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/cbsnews

02.06.2022

12:02

SVET BRUJI O POTEZU POGREBNE FIRME IZ TEKSASA! Pogledajte šta su uradili posle tragedije u osnovnoj školi u Juvaldeu (FOTO, VIDEO)

Printskrin/Youtube/US today

Vesti

SVET BRUJI O POTEZU POGREBNE FIRME IZ TEKSASA! Pogledajte šta su uradili posle tragedije u osnovnoj školi u Juvaldeu (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Firma iz Teksasa donirala je 19 kovčega porodicama žrtava pucnjave u osnovnoj školi u Juvaldeu – svaki kovčeg izrađen je prema onome što je nastradalo dete volelo

Trej Ganem, koji vodi posao sa kovčezima po meri, sastao se sa porodicama žrtava kako bi mogao da sazna o njihovim interesovanjima i ugradio ih u posebne detalje kao što su superheroji, TikTok ili dinosaurusi. Svi dizajni su ručno oslikani.

"Mogućnost da idem po domovima je nešto što je za mene veoma emotivno. To više nije samo drvena kutija. To je prelepa kreacija koja predstavlja najmilije", rekao je Ganem, prenosi CBS Mornings. 

Radio je duge sate zajedno sa svojim 25-godišnjim sinom da bi spremio kovčege. Desetine drugih su takođe pomogle, uključujući njegove prijatelje, grafičare i transportnu kompaniju.

Jedan od 19 kovčega biće za jednog od nastavnika koji su poginuli braneći učenike. Ganem pokriva troškove svih kovčega, koji se inače prodaju za hiljade dolara. Prva ubijena žrtva bila je 10-godišnja Ameri Jo Garza, koju su u utorak u srebrnom kovčegu uneli u crkvu Sacred Heart u Uvaldeu. Mnogi ljudi na sahrani nosili su njenu omiljenu boju, ljubičastu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karmagawa (@karmagawa)

 

Maite Rodrigez, koja je sahranjena u utorak uveče, želela je da bude morski biolog i njena omiljena boja bila je zelena. Gosti su nosili kravate zelene boje u njenu čast.

U osnovnoj školi u teksaškom gradiću Juvalde Salvador Rolando Ramos, 18-godišnji napadač ubijo je 19 dece i dvoje nastavnika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
inspektor

pre 1 godinu

misilim to je reklamno americka velika ljubav prema deci a znamo da su amerikanci ubili 500.000 americke dece i 60 .000 .000 dece indijanaca , ocigledno je da su kolumbusvoi amerikanci kapitalisti poremecene psihopate jer tamo prodaju i rodjenu mate , pa mogli su napisati Coca-Cola ili Toshiba na kovceg ubijenog deteta , moglo je i Mercedes ili naprimer kovceg koji je dizajnirala firma Porsche .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa
Društvo

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa

Socijalno ugrožеni građani sa statusom еnеrgеtski zaštićеnog kupca od 1. aprila imaju pravo na bеsplatnе količinе strujе, gasa..., a od maja je na snazi novi pravilnik po kojеm status еnеrgеtski ugrožеnog kupca ostvaruju čеtvoročlana domaćinstva čiji ukupan mеsеčni prihod nе prеlazi 65.261,92 dinara, objavljеno jе u Službеnom glasniku.

09.05.2024

10:51

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu
Društvo

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu

„Er Srbija je dobila dozvole kineskih vazduhoplovnih vlasti kojima se potvrđuje pravo letenja između Beograda i Šangaja dva puta nedeljno, a između Beorada i Gvandžo tri puta nedeljno, sa periodom važenja dozvola od tri godine”, izjavio je ministar građevinarstva, saobraća i infrastrukture Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Prva. 

09.05.2024

10:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija