• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.07.2022

11:28

MORAMO POKAZATI SVETU DA SMO JAČI OD PUTINA! Boris Džonson brutalno ismejan na novom snimku! (VIDEO)

Printscreen

Vesti

MORAMO POKAZATI SVETU DA SMO JAČI OD PUTINA! Boris Džonson brutalno ismejan na novom snimku! (VIDEO)

Podeli vest

Korisnici društvenih mreža iskoristili su stari snimak na kojem je Boris Džonson učestvovao u vuči konpca da ga ismeju zbog izjava i skandala koje su rezultirale ostavkom na mestu premijera

Britanski premijer Boris Džonson saopštio je da podnosi ostavku na mesto lidera Konzervativne stranke nakon talasa ostavki ministara i visokih funkcionera britanske vlade,

Nakon svesrdne podrške Ukrajini i lobiranju da svet mora učiniti sve da zaustavi ruskog predsednika Vladimira Putina, usledio je niz skandala koji je potresao Veliku Britaniju što je rezultiralo ostavkom Borisa Džonsona.

Korisnici društvenih mreža odmah su iskoristili Džonsonovu ostavku podsećajući ga na njegovu rečenicu "moramo pokazati svetu da smo jači od Putina" za urenebesnu montažu.

Naime, Boris Džonson se oprobao u vuči konpca sa marincima britanske vojske, a završio je neslavno sa kolenima na travi.

Na snimku koji je postao viralan Boris Džonson i dalje vuče konpac, samo... sa druge strane je ruski predsednik Vladimir Putin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija