• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/izvestija

21.08.2022

08:43

HOROR, PUTINOV BLISKI SARADNIK SE DRŽI ZA GLAVU DOK GLEDA KAKO MU ĆERKA GORI! Pogledajte snimak stravične nesreće

printscreen/telegram

Vesti

HOROR, PUTINOV BLISKI SARADNIK SE DRŽI ZA GLAVU DOK GLEDA KAKO MU ĆERKA GORI! Pogledajte snimak stravične nesreće

Podeli vest

Darja Dugina (30), ćerka poznatog ruskog filozofa Aleksandra Dugina, nastradala je kasno sinoć u Moskvi kad je automobil kojim se vozila eksplodirao nasred ulice, prenosi portal Izvestija

Tragedija se dogodila u Podmoskovlju u blizini sela Bolši Vjazemi oko 21.45 sati po lokalnom remenu kad je njen džip eksplodirao u pokretu. Darja Dugina se vraćala sa književno-muzičkog festivala "Tradicija" gde je bila sa ocem.

Usled snažne eksplozije Dugina je izgubila kontrolu i zabila se u ogradu. Eksplozija je bila toliko snažna da je nesrećnu devojku izbacila iz automobila na asfalt.

Žena koja radi u cvećari u blizini mesta događaja rekla je da je čula dve detonacije nakon čega su dim i vatra zahvatili automobil. Drugi očevidac je primetio da je eksplozija koja je zagrmela bila izuzetno snažna i da se treslo staklo.

Na snimcima sa mesta nesreće može se videti da je "tojota" skoro potpuno uništena. Među prvima je na mesto nesreće stigao i sam Aleksandar Dugin koji je pratio svoju ćerku u drugom automobilu i bukvalno bio svedok njene smrti.

Na društvenim mržama pojavio se snimak Dugina na mestu nesreće. Na snimku se može vidi poznati filozof koji se drži se za glavu dok gleda džip u plamenu.

Istražitelji su u prvi mah pretpostavili da je eksplodirala boca sa gasom, ali nakon uviđaja nije isljučena mogućnost da je improvizovana eksplozivna naprava postavljena u automobil.

Smatra se da je meta mogao biti i sam Dugin. Učesnik festivala "Tradicija" Pjotr Lundstrem rekao je za portal Izvestija da je Dugin trebalo da se vozi u džipu koji je eksplodirao, ali je pre polaska iznenada odlučio da pređe u drugi automobil.

 

Darija Aleksandrovna Dugina je diplomirala na Filozofskom fakultetu Moskovskog državnog univerziteta. Bila je član Međunarodnog evroazijskog pokreta koji je osnovao njen otac.

Aleksandar Dugin je uticajni ruski filozof. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija