• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

08.09.2022

14:36

KRALJICA ELIZABETA DRUGA U TEŠKOM STANJU! Bi-Bi-Si prekinuo redovni program!

AP/Photo

Vesti

KRALJICA ELIZABETA DRUGA U TEŠKOM STANJU! Bi-Bi-Si prekinuo redovni program!

Podeli vest

Lekari su zabrinuti za zdravlje britanske kraljice Elizabete Druge i preporučili su da ostane pod medicinskim nadzorom u zamku Balmoral u Škotskoj, saopštila je danas Bakingemska palata

Uži članovi porodice su obavešteni o zdravlju 96-ogodišnje kraljice, prenosi Bi-Bi-Si.

Britanski nacionalni javni prekinuo je sa emitovanjem redovnog programa kako bi iz minuta u minut obaveštavao o zdravstvenom stanju kraljice Elizabete Druge.


Kraljica je juče odložila sastanak sa svojim savetnicima iz Državnog saveta Velike Britanije, nakon što su joj lekari preporučili da se odmori. Prethodnog dana imenovala je Elizabet Tras za novu premijerku u zamku Balmoral.

Tras je rekla da je cela zemlja zabrinuta zbog ovih vesti, preneo je Rojters.

"Moje misli i misli naroda širom Velike Britanije u ovom trenutku su sa Njenim veličanstvom kraljicom i njenom porodicom", poručila je Tras.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slobodan

pre 1 godinu

srbi brozove vere i narodnosti, hoce da vam pandrkne kraljica, dinastija koju vam je broz nametnuo. izgubili smo sina nasih naroda i narodnosti, sad ako izgubimo i majku nasih naroda i narodnosti ja ne znam sta cemo da radimo. jedinu utehu mogu da nam pruze lgbt populisti u koperaciji sa onim predsednkom evropske unije i sveta valadomirom zelenskim iz ukrajine i kopredsednikom europske unije i sveta albinom kurtijem. srbi, pa onaj vas prestolonaslednik iz dinastije karadjordjevic ne zna jezik, za razliku od naseg najveceeg sina i narodnosti koji je cim prije govorio srbski samo tako.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija