• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mediji

20.09.2022

22:03

OBRT U MOSKVI DOK CEO SVET STREPI! Putinovo obraćanje kasnilo DVA SATA, a onda je OTKAZANO?!

AP/Photo

Vesti

OBRT U MOSKVI DOK CEO SVET STREPI! Putinovo obraćanje kasnilo DVA SATA, a onda je OTKAZANO?!

Podeli vest

Iako je prvobitno najavljeno da će se predsednik Rusije Vladimir Putin obratiti građanima večeras, njegovo obraćanje je odloženo za sutra, navode ruski mediji

Objavljeno je i da da bi zajedno sa šefom države mogao govoriti i šef Ministarstva odbrane Ruske Federacije Sergej Šojgu.

Dopisnik ruskih novina Kommersant Elena Černenko iz Moskve navodi kako nije jasno kad će Putinovo TV obraćanje biti emitovano.

- Govor nije emitovan u 20 sati kad je bio najavljen i nije jasno kad će biti. Novinari akreditovani u Kremlju su pre pola sata pisali kako "čekaju", ali ne čini se da će se danas išta dogoditi - navodi Elena Černenko na Tviteru.

Ruski novinar Vladimir Solovjev kratko je na Telegramu napisao "sutra".

Sergej Markov, ruski politolog i nekadašnji savetnik Vladimira Putina, rekao je da je predsednikovo TV obraćanje odloženo za sutra.

Jedan od urednika nemačkog TAZ-a Dominik Džonson ima teoriju o najavljenom Putinovom obraćanju, koje već kasni više od dva sata i to bi bio gotovo neverovatan razlog zbog kog je odustao, odnosno da je sve vreme imao plan da se ne obrati - nego je hteo da prevari čitav svet:

"Putin je najavio obraćanje naciji, koje ne počinje, ali dok svi čekaju, oči sveta su uprte u Moskvu i niko ne brine o Generalnoj skupštini UN na koju Putin ne sme da ide. Trolovanje na najvišem nivou", poručio je Dominik Džonson, prenosi Mondo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baća

pre 1 godinu

Vrlo pametno. Putin je opet nadmudrio svoje protivnike. Umesto večeras, objasniće im sutra šta ih čeka. Neka se premišljaju noćas šta bi to moglo da bude.

ringispil

pre 1 godinu

Konjokradice ne daju vizu LAVROVU HOCE DA CUJU STA TO PUTIN IMA DA IM KAZE bice da ce morati da plate Putinu ako hoce da cuju sta ih ceka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

UDARNO SAOPŠTENJE MUP! Prve fotografije iz akcije "Belvedere"! Keš, droga, oružje...
Utvrđuju se svi detalji

UDARNO SAOPŠTENJE MUP! Prve fotografije iz akcije "Belvedere"! Keš, droga, oružje...

U višemesečnoj zajedničkoj međunarodnoj akciji pod nazivom „Belvedere“ pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Uprave kriminalističke policije, zaplenjena je veća količina droge i uhapšeni su pripadnici organizovane kriminalne grupe koji se sumnjiče za krijumčarenje narkotika na teritoriji naše zemlje, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Austrije.

07.05.2024

12:58

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija