• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.10.2022

08:38

ZELENSKI SE KRIO U BUNKERU! Stravični snimci iz centra Kijeva nakon ruskog raketiranja! (VIDEO)

AP photo

Vesti

ZELENSKI SE KRIO U BUNKERU! Stravični snimci iz centra Kijeva nakon ruskog raketiranja! (VIDEO)

Podeli vest

Veruje se da je ovim Rusija ispunila obćanje, da će u slučaju napada na Krmiski most, biti pređena granica i udareno na centre odlučivanja vlasti u Kijevu

Ruska vojska rano jutro izvela je žestoki napad na strogi centar Kijeva. U samom gradu odjeknulo je pet jakih detonacija.

Za sad nema informacija da li su u napadu korištene krstareće rakete ili dronovi kamikaze.

 

 

Podsećamo da je juče bivši deputat ukrajinske Rade, Ilija Kiva, otlrio da je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski sklonjen u bunker odakle se video porukom obraćao narodu.

On je kritikovao Zelenskog što se nakon napada na Krimski most skriva, dok je većina naroda ostala izložena ruskoj osveti.

Zelenski je svoje tradicionalno večernje obraćanje Ukrajincima, snimio iz svog bunkera, a ne iz kancelarije. Nažalost, to što ljudi nemaju takvu mogućnost, da spasu svoje živote, Zelenskog ne zanima. On se osigurao - prokomentarisao je ovu situaciju Kiva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 1 godinu

Nista nije stravicnio na snimcima. Pogodjene su legitimne mete.

Hercegov grad

pre 1 godinu

Nema mesta gde se moze sakriti,a da ga ruske rajete ne nadju.Preso si granicu trpljivosti.

Vejo

pre 1 godinu

Nisu ni malo strsvični.Ukrajinci hoće da se kuropecaju bez posledica?Ne može.

Dejan

pre 1 godinu

Putin že kao i Milošević žrtvovati sve samo da se spasi ... ali uzalud ... ubija mnoge nevine ljude, žene i deccu ... Bog sve vidi i sve zna ...

miro

pre 1 godinu

Tražili ste gledajte.Rusi ispunjavaju želje ukronacista i Ješe.Ovi se raduju i vesele kad vide srušene mostove.zgrade i dr.

ratko

pre 1 godinu

ljigavko iskompleksirani ,nadam se da ce da visi

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija