• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

15.10.2022

19:37

HOROR U PARIZU! Telo devojčice pronađeno u koferu! (VIDEO)

Vesti

HOROR U PARIZU! Telo devojčice pronađeno u koferu! (VIDEO)

Podeli vest

Telo 12-godišnje devojčice pronađeno je u koferu u Parizu sa trakom oblepljenom preko lica i rezovima po vratu. Roditelji su juče prijavili njen nestanak, a četiri osobe su u pritvoru

Prema izveštajima, telo 12-godišnje devojčice pronađeno je u koferu u 19. arondismanu u Parizu. Kako se u petak nije vratila iz škole, majka je prijavila nestanak, prenosi BFMTV.

Kofer sa telom pronađen je u blizini stana u kom je devojčica živela.

Na snimcima sa nadzornih kamera vidi se žena ispred zgrade koja nosi kofer, u kome je kasnije otkriveno telo devojčice.

Kofer je pronašao beskućnik i o tome obavestio policiju.

Lice joj je bilo prelepljeno trakom i imala je nekoliko posekotina na vratu. Francuski mediji prenose da su na telu devojčice ispisani brojevi jedan i nula.

Četiri osobe su u pritvoru. Među njima je i čovek koji je pozvao policiju, preneo je RTS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija