• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tanjug

04.02.2023

15:02

UZEO JE RUSKI PASOŠ, SADA JE U JEKU RATA IZNEO SVOJ STAV! Slavni glumac otkrio kako su događaji u Ukrajini uticali na njega!

Vesti

UZEO JE RUSKI PASOŠ, SADA JE U JEKU RATA IZNEO SVOJ STAV! Slavni glumac otkrio kako su događaji u Ukrajini uticali na njega!

Podeli vest

Francuski glumac Žerar Depardje, koji ima rusko državljanstvo, rekao je danas da događaji u Ukrajini nisu promenili njegov odnos prema Rusiji


"Još uvek sam Rus. Volim rusku kulturu. Ako volim zemlju, onda je to uvek zbog njene kulture. Ali radije izbegavam da pričam o ovoj temi, niko ne može da kaže ništa razumno o tome. Niko!“, rekao je Depardje u intervjuu za Augsburger algemajne cajtung, odgovarajući na pitanje da li je rat u Ukrajini promenio njegov odnos prema Rusiji.

Na podsećanje novinara da je na Instagramu već osudio "bratoubilački rat", Depardje je rekao da "mrzi kada ljudi mešaju politiku i glumu”.

"Ne želim da kažem više na tu temu, osim - rat je velika glupost," poručio je Depardje u razgovoru za nemački list.

Francuski glumac ima rusko državljanstvo od 2013. godine. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija