• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/finnoexpert/tanjug

16.03.2023

08:43

JOŠ JEDNA NESREĆA NA AMERIČKIM PRUGAMA! Voz sa OPASNIM hemikalijama ISKOČIO iz šina, postoji STRAH od izlivanja TOKSIČNIH materija!

Tanjug/AP

Vesti

JOŠ JEDNA NESREĆA NA AMERIČKIM PRUGAMA! Voz sa OPASNIM hemikalijama ISKOČIO iz šina, postoji STRAH od izlivanja TOKSIČNIH materija!

Podeli vest

Teretni voz koji je prevozio opasne materije iskočio je u sredu veče iz šina na zapadu Arizone, prenosi Njujork tajms pozivajući se na lokalne vlasti.

Kancelarija šerifa okruga Mohave, blizu granice te američke savezne države sa Kalifornijom i Nevadom, zasad ne navodi da li je došlo do izlivanja toksičnih materija, preneo je Rojters.

Iz kancelarije su saopštili da je vest o nesreći stigla posle 20 časova,a dogodila se na lokaciji gde su pruge išle paralelno sa međudržavnom magistralom 40. Trenutno nema detalja o broju vagona u vozu, niti preciznih informacija o kojim tačno se opasnim materijama radi.

Podsetimo, početkom februara, teretni voz kompanije "Norfolk Sautern" (Norfolk Southern) iskočio je iz šina u Ohaju noseći desetine vagona punih opasnih hemikalija.

Incident je izazvao požar i eksploziju. U atmosferi oko grada Istočna Palestina pronađene su opasne materije, zbog čega je država Ohajo podigla tužbu, a nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja istragu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Svake nedelje ovoj svetskoj, naj bogatijoj drzavi vozovi iskacu iz sina a ja pomislila da se to samo kod nas dogadja. Nesto u obecanoj zemlji ne ide kako valja.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija