• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.04.2023

14:39

OVO NIJE DOBRO! RUSIJA REAGOVALA NA ULAZAK FINSKE U NATO! "Ako rasporede snage..."

AP/Photo

Vesti

OVO NIJE DOBRO! RUSIJA REAGOVALA NA ULAZAK FINSKE U NATO! "Ako rasporede snage..."

Podeli vest

Rusija će jačati vojni potencijal na zapadnom i severozapadnom pravcu kao odgovor na članstvo Finske u NATO, izjavio je zamenik ministra inostranih poslova Rusije Aleksandar Gruško.

- Deo mera je već objavljen. Jačaćemo naš vojni potencijal na zapadnom i severozapadnom pravcu. U slučaju raspoređivanja snaga i sredstava drugih članova NATO-a na teritoriji Finske, preduzećemo dopunske korake kako bismo pouzdano osigurali vojnu bezbednost Rusije - rekao je Gruško.

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg danas je izjavio da će se Finska pridružiti Alijansi u roku od nekoliko dana nakon odluke Turske da ratifikuje njenu pristupnicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baja

pre 1 godinu

E pa sad, jos kad ameri stave rakete u FIN, bice veselo, St. Petersburg je samo 35km od FIN granice....sta su rusi mislili, sam dragi bog zna...

zvonko

pre 1 godinu

Rusi kažu : da bi " osigurali vojnu bezbednost " ! Koliko je to glup narod ! Pa Finska je u NATO u što ju je tamo gurnuo Putin - psihopat. I sada, rusi će jaćati zapad Rusije a neće poslati Putina u kaznenu koloniju u Sibir ? Kreteni ! Taj umsko bolestan čovek će uništiti Rusiju ! To svi vide osim ; belorusa, srba i rusa !

crosdu

pre 1 godinu

S obzirom da je Rusija izvrišila agresiju na Ukrainu, sigurno NATO snage u Finskoj neće sjedeti prekriženih ruku i čekati da i njih napadnu!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija