• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/kurir

13.04.2023

18:08

UBILA DECU I ODSEKLA IM RUKE, MISLILA DA SU ZOMBIJI?! Otkriveni detalji ZASTRAŠUJUĆEG zločina u Americi, u sve umešan i KULT njenog dečka?!

Printscreen Youtube

Vesti

UBILA DECU I ODSEKLA IM RUKE, MISLILA DA SU ZOMBIJI?! Otkriveni detalji ZASTRAŠUJUĆEG zločina u Americi, u sve umešan i KULT njenog dečka?!

Podeli vest

Počelo je suđenje majci Lori Valou zbog ubistva dvoje dece, koja se dovodi u vezu i sa smrću supruge sadašnjeg muža.

Lori Valou Dejbel, nazvana „mama iz pakla“, optužena je zajedno sa partnerom Čedom Dejbel za ubistvo Tajli Rajan (16), Džošue „Džej Džej“ Valou (7) i Dejbelove prethodne supruge Tami Dejbel.

Sudu u Ajdahu navodi da je bila uključena u kult koji je vodio njen tadašnji dečka Čed Dejbel koji je bio opterećen sudnjim danom i pisao je o drugom dolasku Isusa Hrista, demonima i apokalipsi, piše britanski Metro.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon što se porodica preselila kod Ćeda, sve je postalo čudno, pa i to da su proglasili deca „zombijima“ koju su preuzeli zli duhovi i treba ih ubiti.

Tužioci su na ekranu pokazali fotografije ostataka dece, sina i ćerke, koji su pronađeni zakopani na imanju Čada Dejbela u junu 2020. godine. Ruke Tajli Rajan (17) bile su odsečene, dok je njen brat Džošua Valou (7) pronađen vezan lepljivom trakom.

Foto: Printscreen Youtube

Detektiv Rej Hermosiljo prisetio se jezivog otkrića u junu 2020, devet meseci nakon što su poslednji put viđeni. Sud je video fotografije sa mesta zločina posmrtnih ostataka dece dok su pažljivo uklonjeni sa Dejbelove imovine. Na jednoj je prikazan Džej Džej koji još uvek nosi crvenu pidžamu sa selotejp trakom koja mu je prekrivala usta i vezane ruke i noge.

U drugom, porotnici su mogli da vide Tajline ugljenisane ostatke u zelenoj kanti koja se otopila tokom vatre koja je zapaljena kako bi se uništilo njeno telo.

Foto: Printscreen Youtube

Tužilac Blejk je rekla kako je Lori kupovala burme za sebe i Dejbela početkom 2019. godine, dok su njihovi supružnici i deca i dalje bili živi. Oni su se venčali na plaži na Havajima dve nedelje nakon što je Dejbel prijavio da je svoju suprugu Tami pronašao mrtvu u krevetu.

Pre smrti, Dejbel je povećao životno osiguranje svoje supruge, tvrde tužioci.

Foto: Printscreen Youtube

Lori takođe čeka suđenje zbog svoje navodne uloge u planiranju ubistva njenog četvrtog supruga, Čarlsa Valoua. Njen brat Aleks Koks je 11. jula 2019. godine ubio Čarlsa u Arizoni i tvrdio da je to bilo u samoodbrani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 1 godinu

Zar ovo nije dovoljno da shvatimo koliko je bolesna Amerika! To je Amerika!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija