• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/daily mail

25.04.2023

11:03

MASOVNA TUČA NA LETU IZNAD AUSTRALIJE, PUTNIK SNIMIO DRAMU! Dva puta prinudno sleteli, haos kulminirao kada je razbijen prozor! (VIDEO)

AP/Photo

Vesti

MASOVNA TUČA NA LETU IZNAD AUSTRALIJE, PUTNIK SNIMIO DRAMU! Dva puta prinudno sleteli, haos kulminirao kada je razbijen prozor! (VIDEO)

Podeli vest

Avion koji je leteo iz Kernsa do Darvina, u Australiji, morao je dva puta prinudno da sleti zbog tuča koje su izbile u avionu.

Četiri osobe optužene su za nered u avionu tokom leta iznad severne Australije 20. aprila, a tokom jedne tuče putnici su razbili i prozor. Kako je saopštila policija, zbog tuče koja je izbila između putnika, avion je morao da se okrene i sleti nazad u Kerns.

Australijska federalna policija je privela ženu i optužila je za nedolično ponašanje, napad i nepoštovanje bezbednosnih uputstava od strane kabinskog osoblja.

Avion je potom poleteo drugi put, međutim, izbila je još jedna tuča u kojoj je učestvovalo više putnika. Tokom nereda razbijen je i jedan prozor na avionu, piše 7NEWS. Na snimku drugog incidenta vidi se kako muškarac navodno podiže flašu iznad glave i njome udara drugog putnika, objavio je Dejli Mejl.

Zbog panike koja je zavladala, avion je ponovo hitno sleteo, ovog puta u Aliangulu gde je putnike dočekala policija i uhapsila još tri osobe.

Muškarac (23) je optužen za ugrožavanje bezbednosti drugih, teški napad, oštećenje imovine, nered na javnom mestu i kršenje naredbe o nasilju u porodici.

Žena (23) je optužena za materijalnu štetu, nered na javnom mestu i namerno ugrožavanje bezbednosti drugih.

Još jedan putnik (22) optužen je za komercijalno snabdevanje drogom, posedovanje droge, ometanje pripadnika policije, nedolično ponašanje i držanje alkohola u zabranjenoj zoni.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija