• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/bbc/tanjug

08.06.2023

11:07 >> 11:38

MUŠKARAC SA TURBANOM UPAO NA IGRALIŠTE I IZBO OSMORO DECE! Horor u Francuskoj, četvoro teško povređeno, napadač uhapšen!

Vesti

MUŠKARAC SA TURBANOM UPAO NA IGRALIŠTE I IZBO OSMORO DECE! Horor u Francuskoj, četvoro teško povređeno, napadač uhapšen!

Podeli vest

Više ljudi, medju kojima i osmoro male dece, povređeno je u napadu nožem u parku kod jezera Ansi, u Francuskoj, a napadač, koji je takođe povređen je uhapšen, saopštila je policija, prenosi Rojters.

Prema izvorima francuske BFM TV, teško je povređeno četvoro dece, od kojih je dvoje u kritičnom stanju, kao i dvoje odraslih, medju kojima i napadač.

On je jutros napao nožem više osoba u jednom parku u blizini jezera Ansi, kod istoimenog grada na istoku Francuske. U trenutku napada, na tom mestu su bili đaci sa školom. Premijerka Elizabet Born uputila se na mesto incidenta.

Svedoci su rekli za Le Dofin da je muškarac sa turbanom počeo da napada decu na malom igralištu u Ansiju, alpskom gradu na jugoistoku Francuske.

Francuski ministar unutrašnjih poslova Džerald Darmanin napisao je na Tviteru: „Nekoliko ljudi, uključujući decu, povređeno je od strane osobe naoružane nožem na trgu u Ansiju. „Pojedinac je uhapšen zahvaljujući veoma brzoj intervenciji policije.“

 

 

Pojedine ulice u Ansiju su zatvorene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija