• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Dailymail

21.06.2023

15:38 >> 15:57

UZBUNA U LONDONU! Bolnica pod opsadom policije: Ludak sa nožem izbo dvoje ljudi

Vesti

UZBUNA U LONDONU! Bolnica pod opsadom policije: Ludak sa nožem izbo dvoje ljudi

Podeli vest

Naoružani policajci se trenutno nalaze u bolnici Central Midlsek u Londonu

Naoružani policajci došli su na lice mesta, u bolnicu Central Midlsek u Londonu nakon prijave o napadu nožem, a pacijenti su izjavili da su sklonjeni u ''sigurne sobe".

Muškarac je uhapšen, potvrdila je Metropolitenska policija i dodala da će uskoro biti više informacija.

Londonska policija je potvrdila za MailOnline da su policajci na licu mesta, a jedna osoba je privedena.

Jedna osoba u bolnici napisala je na društvenim mrežama: ''Ja sam u Centralnoj bolnici Midlsek, na odeljenju za dijalizu i mi smo se klonjeni u tzv. sigurne sobe. Naoružani policajci su na licu mesta, što je opisano kao 'veliki incident'.

Službe hitne pomoći hitno su izašle na lice mesta u Ekton Lejnu, park Rojal danas popodne oko 14 časova. Na snimcima se vidi više policijskih automobila i kola Hitne pomoći.

Londonska služba Hitne pomoći saopštila je da je do sada „pružila pomoć dvema osobama na licu mesta“.

Druga osoba je napisala na društvenim mrežama: „Moj partner je trenutno zaključan“ pre nego što je dodala: „Bolnica sada vrvi od naoružane policije. Mom partneru je savetovano da ostane zaključan u sobi sa kolegama/pacijentima''.

Na snimku se vidi kako naoružani policajac trči ka ulazu u bolnicu, dok su gomile ljudi, okružene plavim policijskim automobilima, stajale napolju.

London Nort Vest Universiti Heltcare je tvitovao: ''U bolnici Central Midlsek je u toku incident. Molimo vas da sledite uputstva koja vam je dala policija.'' 

Bolnica u kojoj se dogodio ovaj napad se nalazi u cposlovnom centru Park Rojal, na granici između oblasti Brent i Iling.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija