• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti/Informer

21.06.2023

19:33

(VIDEO) O, VIDI, PA TO JE... ZDRAVO BREDLI! PALI - POGODAK... RAZOČARENJE, ZBUNJENOST, PANIKA - reakcija Zapada na ono što vide na frontu!

AP/Printskrin video

Vesti

(VIDEO) O, VIDI, PA TO JE... ZDRAVO BREDLI! PALI - POGODAK... RAZOČARENJE, ZBUNJENOST, PANIKA - reakcija Zapada na ono što vide na frontu!

Podeli vest

Razočarenje, zbunjenost, šok, panika - tako se može opisati reakcija Zapada na prve dane dugo čekane ukrajinske „kontraofanzive", o čemu pišu RIA Novosti.

Upumpavanjem neverovatnih količina naoružanja kijevskom režimu, Zapad je bio siguran da je brz uspeh neizbežan, uveravajući pri tom javnost da će ukrajinski bojovnici, koji su prošli obuku u inostranstvu na najnovijim evropskim tenkovima, za samo nekoliko časova navodno brzo zgromiti demoralisanu rusku vojsku. Međutim, nešto je po svoj prilici pošlo po zlu. 
          

Pa, zdravo Bredli… Pali!… Hajde na spavanje. Pogodak. Tako je.
          
Već u prvim borbama Oružane snage Ukrajine izgubile su na stotine jedinica toliko hvaljene uvozne opreme. Zapadni "partneri" fašističkog kijevskog režima, poslali su gomile tenkova, oklopnih vozila i višecevnih raketnih bacača Oružanim snagama Ukrajine. Međutim, ukrajinski "dobri momci" jednostavno ne znaju da rukuju tom tehnikom.
          
Jedna je stvar skakati na Majdanu i mahati bakljama po ulicama, a sasvim drugo učiti strane reči i navikavati se na NATO komandu. Plus kukavičluk. Beže "branioci" glavom bez obzira, čak ni "motore" ne stižu da isključe.
          
A, evo i toliko hvaljenog fricovskog Leoparda. Ooo, ovde su zapaljena dva vozila. Ovo je Bredli. Nije baš toliko strašna ova p*derska tehnika.
          
Čitaoci francuskog lista Le Figaro komentarisali su vesti da su ruski vojnici uništili i zaplenili nemačke tenkove i američka oklopna vozila.
          
U jednom komentaru se kaže da je to dobra vest, pošto korumpirani ukrajinski zvaničnici neće moći uništene tenkove preprodavati trećim zemljama.
          
Drugi sumiraju da su zapaljeni Leopardi najjači udarac po NATO.
         
A, svi zaključuju da Zelenski svoj narod tera na samoubistvo pa nije jasno zašto Ukrajinci to tolerišu i ne pobune se.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlatko

pre 10 meseci

Pentagon je sve odlično osmislio, ali za ranija bojišta. Profesor Gerasimov je osmislio odbranu u tri linije, gde se prva linija brzo povlači prema drugoj i daje nadu napadaču da će ostvariti "pobedu". Posebno je zanimljivo da na linijama koje čine mobilisani iz Moskve, Kijev trpi teške gubitke.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija