• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.06.2023

00:15

VAGNEROVCI SE PAKUJU, NAPUŠTAJU ROSTOV! Ruska televizija objavila snimak (VIDEO)

twitter.com/printscreen

Vesti

VAGNEROVCI SE PAKUJU, NAPUŠTAJU ROSTOV! Ruska televizija objavila snimak (VIDEO)

Podeli vest

Ruski državni TV kanal RT javio je da je grupa Vagner počela da pakuje svoje stvari i da se borci spremaju da napuste Rostov.

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko, u dogovoru sa ruskim liderom Vladimirom Putinom, razgovarao je sa šefom Vagnera Jevgenijem Prigožinom, pišu ruske RIA Novosti, pozivajući se na belorusku pres-službu.

Dodaju da je Prigožin prihvatio predlog šefa Belorusije da zaustavi napredovanje Vagnerove grupe u Rusiji i da preduzme dalje korake za deeskalaciju tenzija.

Lukašenkova pres služba, kako tvrde ruski novinari, tvrdi da postoji nacrt rešenja situacije koji je prihvatljiv za obe strane i da Vagnerovi borci dobijaju bezbednosne garancije. Nije navedeno koje, ali je ranije pisalo da im Putin nudi amnestiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija