• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/mediji

27.06.2023

15:29

AMERIČKI PUKOVNIK VIŠE NEĆE DA ĆUTI: UKRAJINA JE SADA ČUDOVIŠTE! Oficir pozvao Vašington da konačno prizna strašnu grešku!

AP/Reuters/Fotoilustracija

Vesti

AMERIČKI PUKOVNIK VIŠE NEĆE DA ĆUTI: UKRAJINA JE SADA ČUDOVIŠTE! Oficir pozvao Vašington da konačno prizna strašnu grešku!

Podeli vest

Bela kuća i dalje odbija da prizna da su SAD stvorile čudovište od Ukrajine sa kojim ne mogu da se izbore, rekao je pukovnik Daglas Mekgregor, bivši savetnik šefa Pentagona na Jutjub kanalu "Judging Freedom".

Prema njegovim rečima, upravo zbog nemogućnosti da priznaju sopstveni neuspeh vlasti SAD nastavljaju da javno podržavaju kijevski režim, kao što to čini američki državni sekretar Entoni Blinken.

- Sve su to gluposti, ali šta očekujete od ove osobe? Niko u Vašingtonu neće istupiti i reći:“Hej, napravili smo strašnu grešku i stvorili smo čudovište mnogo veće i moćnije od sila za koje smo mislili da ćemo poraziti“ - kaže Mekgregor.

Istovremeno je primetio da se ruska zajednica, zbog ukrajinske krize, pokazala trajnijom od američke.

- Rusija je sada ujedinjenija nego što je možda bila poslednjih decenija, ruska vojska je veća i moćnija, a volja za pobedom jača nego ikad. I zaista bih voleo da mi u Sjedinjenim Državama imamo isto jedinstvo - rekao je on.

Pukovnik Mekgregor je u utorak rekao da bi sledeći korak ruskog predsednika Vladimira Putina u sukobu sa kijevskim režimom mogao da bude potpuno oslobađanje svih teritorija istočne Ukrajine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija