• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.07.2023

10:32

(FOTO) Perike, odsečene glave, zlato... Horor u palati šefa Vagnera, FSB agenti zanemeli od prizora!

printskrin

Vesti

(FOTO) Perike, odsečene glave, zlato... Horor u palati šefa Vagnera, FSB agenti zanemeli od prizora!

Podeli vest

Ruske bezbednosne službe upale su u palatu šefa Vagner grupe Jevgenija Prigožina u Sankt Peterburgu gde su pronašle oružje, municiju, zlatne poluge, plišanog aligatora i ormar pun perika u raskošnoj rezidenciji koju je šef Vagnera bio prisiljen da napusti nakon neuspešnog puča.

Ruski list Izvestija objavio je juče slike i video snimak racije, na kojima su takođe pronađeni očigledno lažni pasoši i uramljena fotografija koja navodno prikazuje odsečene glave Prigožinovih neprijatelja.

Na drugim mestima u raskošnoj kući, slike su pokazale veliki klavir u podnožju spiralnih mermernih stepenica, kao i spa centar, saunu, i privatni zatvoreni bazen. Veliki čekić s natpisom "za upotrebu u važnim pregovorima" također je bio izložen u sobi koja izgleda kao bilijar.

 

 

Činilo se da postoji i privatna soba za molitvu, ukrašena sa više verskih ikona iz Ruske pravoslavne crkve.

U rezidenciji su otkrivene ogromne količine gotovine u različitim valutama, saopštio je FSB, kao i vojna uniforma sa oko dvadesetak medalja.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija