• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Fakti

15.07.2023

15:31

Jeste videli šta nose "gorile" Zelenskog?! Bivši obaveštajac SAD izneo šok tvrdnju: Pogledajte snimke, on je agent!

EPA / Ukrainian Presidential Press Service Handout

Vesti

Jeste videli šta nose "gorile" Zelenskog?! Bivši obaveštajac SAD izneo šok tvrdnju: Pogledajte snimke, on je agent!

Podeli vest

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski agent je britanske špijunske službe, izjavio je bivši inspektor UN za oružje u Iraku i bivši obaveštajac SAD Skot Riter.

 

Riter, i sam bivši obaveštajac, a i jedan je od najboljih znalaca ratnih prilika u Ukrajini, naveo je da se Zelenski u jesen 2020-e sretao sa šefom MI-6 Ričardom Murom u londonskom sedištu britanske špijunaže.

Bivši američki obaveštajac navodi i da je MI-6 pomogao Zelenskom da u proleće 2022-ge napravi "teatralizovanu inscenaciju u Buči" i da Kijev taj izmišljeni zločin pokuša da podmetne Rusiji.

Riter posebno ukazuje da je Zelenski od tada okružen britanskim telohraniteljima.

U tom kontekstu je skrenuo pažnju da "gorile" oko njega nose "naglavačke postavljene ukrajinske ševrone" na rukavima.

- Pogledajte snimke na kojima su Zelenski i njegova telesna garda. Na rukavima su im pogrešno okrenute minijaturne ukrajinske zastave. U Kijevu bi svoje za to likvidirali, a momke oko Zelenskog ne diraju jer znaju da su stranci. Svi oko Zelenskog - rekao je Riter, pa zaključio:

- Sudeći po izgovoru, to su Britanci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija