• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.07.2023

06:30

SAD upozoravaju Zelenskog šta će se dogoditi! Bivši analitičar CIA sve otkrio

printscreen/reuters

Vesti

SAD upozoravaju Zelenskog šta će se dogoditi! Bivši analitičar CIA sve otkrio

Podeli vest

Napad kijevskog režima na Moskvu zapadnim projektilima dugog dometa dovešće do oštrog odgovora Rusije i eskalacije sukoba, rekao je bivši analitičar CIA Lari Džonson u intervjuu novinaru Stivenu Gardneru.

- Napad na Moskvu krstarećim raketama dugog dometa primoraće Rusiju da spali ukrajinske napadačke položaje - rekao je ekspert.

Prema njegovim rečima, ako ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski naredi da se na Moskvu ispaljuju rakete dugog dometa koje je obezbedio Zapad, onda će se situacija za kijevski režim i njegove pristalice značajno pogoršati, jer će Rusija tako odgovoriti da će Ukrajina biti u plamenu. Rusija neće dozvoliti da se takve radnje ponove.

- Rusija razume da Zapad nastoji da je uništi i zaštitiće samu sebe - rezimirao je Džonson.

Ranije je Njujork tajms objavio da zvaničnici u Beloj kući tajno razgovaraju o mogućnosti snabdevanja Kijeva raketama dugog dometa ATACMS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija