• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.07.2023

06:15

Rusi drhte od straha! Bivši agent FSB-a otkrio na šta je sve spreman Prigožin!

AP/Public

Vesti

Rusi drhte od straha! Bivši agent FSB-a otkrio na šta je sve spreman Prigožin!

Podeli vest

Bivši agent FSB-a i ruski vojni bloger Igor Girkin, poznat i kao Igor Strelkov, upozorio je da pripadnici privatne vojne kompanije Vagner neće oklevati sa ubijanjem Rusa ako im to naredi njihov vođa Jevgenij Prigožin.

Strelkov je jučer na svom Telegram kanalu napisao da su Vagnerovci tokom pobune "savršeno pokazali spremnost" da u budućnosti "ubijaju svoje sugrađane" u skladu sa komandom "manijaka (Prigožina)", prenosi Njuzvik.

- Slogani takozvanog 'marša pravde' postali su referentna tačka u daljem postojanju Vagnera, a one snage koje su ostale u navedenoj ilegalnoj oružanoj formaciji pod komandom (Prigožina) isti su izdajnici Rusije kao i on - naveo je Strelkov. 

Strelkov je naglasio da Vagner nije "pretrpeo ni najmanju kaznu" za svoju neuspelu pobunu protiv Rusije.

- Prigožinova 'privatna vojska' nema moralno pravo da se smatra braniocem domovine. A njeni borci brane svoje pravo da ubijaju bilo koga i bilo gde za novac koji im njihov 'poslodavac' plaća -dodao je bivši agent FSB-a.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija