• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.07.2023

18:50

Stravičan udes na autoputu u Češkoj: U sudaru dva autobusa jedna osoba nastradala, oko 50 povređenih!

Tanjug/AP/Vaclav Salek

Vesti

Stravičan udes na autoputu u Češkoj: U sudaru dva autobusa jedna osoba nastradala, oko 50 povređenih!

Podeli vest

Na auto-putu su se formirale duge kolone vozila, što je izazvalo zastoje.

- Dva autobusa sudarila su se danas na češkom autoputu na jugoistoku zemlje, pri čemu je najmanje jedna osoba poginula, a oko 50 povređeno - saopštili su danas zvaničnici, saopštila je policija.

Prema preliminarnim informacijama sa lica mesta, jedan od vozača autobusa je stradao, preneo je AP.

Regionalna spasilačka služba navela je da se nesreća dogodila u blizini drugog po veličini češkog grada Brna, na auto-putu D2.

Neki od teško povređenih ljudi prevezeni su helikopterima u obližnje bolnice, napominje se u saopštenju. Policija dodaje da je auto-put koji povezuje Češku sa glavnim gradom Slovačke Bratislavom, morao da bude zatvoren u oba smera.

Na auto-putu su se formirale duge kolone vozila, što je izazvalo zastoje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija