• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.08.2023

06:39

(VIDEO) Drama na aerodromu u Denveru: Pilot sekirom razbijao sve što mu se našlo na putu!

Prinscreen/YouTube

Vesti

(VIDEO) Drama na aerodromu u Denveru: Pilot sekirom razbijao sve što mu se našlo na putu!

Podeli vest

Protiv pilota podignuta je optužnica, a suđenje je najavljeno za 25. septembar.

Pilot kompanije Junajted Erlajnz-a (United Airlines) je ranije ovog meseca optužen za napad sekirom kada je ovom alatkom udario rampu na parkingu za zaposlene na međunarodnom aerodromu u Denveru, u američkoj saveznoj državi Kolorado.

 

 

Svojim činom prouzrokovao je štetu od 700 dolara, a prema izjavi policije reč je o pilotu Kenetu Hendersonu Džonsu, prenosi Večernji list.

Na video-snimcima koje je objavila televizija Si-Bi-Es (CBS) može se videti da je 2. avgusta šezdesetrogodišnji pilot bio naoružan sekirom i kako je čak 23 puta udario po rampi, dok nije uspeo da je sruši. Kasnije se svađao sa radnikom aerodroma koji je video šta se dogodilo, a potom pokušao da mu uzme sekiru. U sukobu niko nije povređen.

Protiv pilota podignuta je optužnica, a suđenje je najavljeno za 25. septembar. Aviokompanija je saopštila da je Džons uklonjen sa reda letenja i da će tako ostati sve dok traje interna istraga. Kako piše u policijskom izveštaju, pilot je pokušao da izađe, ali je ispred sve tri izlazne rampe bilo još šest automobila. Džons je pokušao da reši problem "za sve koji čekaju u redu".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija