• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/mondo

10.09.2023

09:34

(VIDEO) Pržio polni organ u tiganju! Kanibal ubio i pojeo studenta, sudnicu zaledio jezivim detaljima zločina!

Printscreen/Youtube/Mlive

Vesti

(VIDEO) Pržio polni organ u tiganju! Kanibal ubio i pojeo studenta, sudnicu zaledio jezivim detaljima zločina!

Podeli vest

Muškarac iz Mičigena optužen je da je ubio i pojeo studenta kog je upoznao na aplikaciji za gej sastanke. U četvrtak je priznao krivicu za ubistvo i sakaćenje, uprkos tvrdnjama svog advokata da je neuračunljiv.

Mark David Latunski koji se pojavio na sudu u Mičigenu i izjasnio se krivim za ubistvo 25- godišnjeg studenta Kevina Bejkona 2019. godine prenosi MLive. Bejkonovo telo je otkriveno u tajnoj sobi u podrumu kuće Lautunskog 28. decembra, četiri dana nakon što su ga prijatelji i porodica poslednji put videli živog.

Njih dvojica su se upoznali na Grindru, koji je na njegovoj web stranici opisan kao ''najveća svetska aplikacija za društveno umrežavanje za gej, bi, trans i kvir osobe''. Kevin je pronađen obešen o članke u kući sa ubodnim ranama i prerezanim vratom.

Na sudu je video snimak koji je snimio MLive. Prikazuje Latunskog koji je do tada postao poznat kao kanibal iz Mičigena kako priznaje događaje koji su doveli do smrti mladog Kevina Bejkona, uključujući nehumana dela koja su usledila nakon ubistva mladića. Latunski je na sudu rekao da je zabio Bejkonu nož u leđa u svojoj kući.

Latunski je navodno priznao istražiteljima da je rekao Bejkonu da može da mu pomogne da ''nestane''. Rekao je da je čoveka ubo nožem u potiljak, ali mu je potom prerezao vrat nakon što je shvatio da je još živ. Tvrdio je da je to uradio kako bi osigurao da Bejkon ne pati. ''Nakon što je gospodin Bejkon umro, da li ste uklonili deo njegovog tela, posebno testise'', nastavlja sudija. ''Jesi li premestio te testise u kuhinju?'', ''Da, jesam'' odgovorio je Latunski.

Odbrana se nadala da će koristiti odbranu od neuračunljivosti u predstojećem suđenju. Optuženi je rekao istražiteljima da je često jeo ostrige Stenovitih planina i testise bika i odlučio je da isto uradi sa Bekonovim delolvima tela. Bejkonov DNK je pronađen u tiganju na šporetu u kući Latunskog, a DNK Latunskog pronađen je na dršci.

Prvostepeno ubistvo znači kaznu bez šanse za uslovni otpust, dok drugostepeno ubistvo može značiti doživotni zatvor uz uslovni otpust. Potvrdno izjašnjavanje o krivici bilo je šok za neke, uključujući i njegovog sopstvenog pravnog zastupnika, koji se nadao da će tokom suđenja koristiti odbranu od neuračunljivosti.

U oktorbru 2020. godine, kanibal je proglašen mentalno sposobnim da mu se sudi nakon što je bio podvrgnut višemesečnoj psihijatrijskoj nezi u bolnici u Mičigenu, navodi ABC 123. Nekoliko meseci nakon te odluke, drugi sudija presudio je da Latunski nije bio kompetentan da mu se sudi, naloživši mu da traži lečenje.

U oktobru 2019. godine čovek koji je posetio Mičigen iz Njujorka pozvao je policiju dok je bežao iz kuće Latunskog nakon što se navodno probudio u podrumu. Tada je čovek koga je jurio rekao policajcu da je pobegao iz kuće Latunskog, plašeći se da će ga držati protiv njegove volje, okovanog u podrumu. ''Pokušavam da pobegnem od nekog jezivog tipa'', rekao je pozivalac dispečeru.

Kevinovi roditelji, Pam i Karl Bejkon, govorili su o potrebi za pravdom još 2020. godine kada je Latunski smatran sposobnim da mu se sudi. Karl, koji je podneo prijavu nestanka Kevina kada se nije pojavio na božićnom doručku, rekao je da želi da Latunski trune u zatvoru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija