• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.09.2023

14:42

Čačkali ste mečku? E, sad gledajte! Medvedev predlaže najbrutalniju kaznu do sada: Sudbina Evrope je u rukama Kremlja

EPA

Vesti

Čačkali ste mečku? E, sad gledajte! Medvedev predlaže najbrutalniju kaznu do sada: Sudbina Evrope je u rukama Kremlja

Podeli vest

Zamenik predsednika Saveta za nacionalnu bezbednost Rusije, Dmitrij Medvedev, predložio je prekid diplomatskih odnosa sa Evropom kao odgovor na ugrožavanje interesa Rusa, izveštavaju ruske agencije.

Ruski političar izjavio je da lideri Evropske unije više ne kriju svoje mišljenje da smatraju Ruse građanima drugog reda.

Pri tom, Zapad ne pokušava direktno narušiti vlasti Rusije, već svesno nanosi štetu ruskim državljanima. Medvedev je naglasio da evropski politički lideri svakog Rusa gledaju sa prezirom.

Dodao je da Moskva mora preduzeti odgovarajuće mere ali da neće ponavljati akcije Zapada, niti namerava ograničavati građane EU. Takvi postupci su karakteristični samo za rasiste a ruske vlasti nemaju nameru da se upoređuju sa evropskim kolegama.

Bilo bi bolje privremeno prekinuti diplomatske odnose sa Evropskom unijom i povući diplomatsko osoblje u našu zemlju, rekao je on.

Upozorio je Zapad da će se tada svi političari uzrujati, budući da bi evakuacija ruskih ambasada bila signal za „određene sudbonosne događaje“  koje bi mogla da pokrene Moskva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija