• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.09.2023

20:13

Ukrajinski general priznao tešku situaciju na frontu: Iako je ruska odbrana probijena, pakao kod Bahmuta se nastavlja!

Reuters

Vesti

Ukrajinski general priznao tešku situaciju na frontu: Iako je ruska odbrana probijena, pakao kod Bahmuta se nastavlja!

Podeli vest

Glavnokomandujući ukrajinskih kopnenih snaga general Oleksandr Sirski rekao je danas da je probijena ruska odbrambena linija kod Bahmuta.

- Nakon što smo ponovo zauzeli sela Andrejivka i Kliščivka, neprijateljska odbrambena linija je probijena - tvrdi Sirski, a preneo je vojni pres centar.

On je dodao da su ovi mali gradovi "bili važan element ruske odbrambene linije koja se proteže od Bahmuta do Gorlovke".

Ukrajinski general dodaje da su tri ruske brigade "slomljene i potpuno izgubile svoju borbenu sposobnost" u borbama kod Bahmuta.

- Opšta situacija u istočnoj zoni ostaje komplikovana, a žestoke borbe kod Bahmuta se nastavljaju - rekao je on.

General Sirski kaže i da je ruska vojska izvela brojne kontranapade u nadi da će vratiti izgubljene pozicije, piše Večernji list.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija