• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/rt

26.09.2023

21:43

(VIDEO) Šta je ovo?! Bajden ponovo zapalio mreže! Hit snimak se munjevito širi internetom, svi se pitaju kako mu je ovo uspelo!

Printscreen Twitter

Vesti

(VIDEO) Šta je ovo?! Bajden ponovo zapalio mreže! Hit snimak se munjevito širi internetom, svi se pitaju kako mu je ovo uspelo!

Podeli vest

Baš kada su u javnost procurele tajne informacije o naporima administracije i izbornog štaba predsednika SAD Džozefa Bajdena da svog štićenika zadrže sa obe noge na zemlji, Bajden se ponovo zamalo sapleo dok je ulazio u avion koristeći specijalne kratke stepenice.

Kako podseća "Dejli mejl", nedavno je otkriveno da predsednik SAD, kako bi izbegao učestala saplitanja, spoticanja i padove radi vežbe balansiranja, nosi patike i koristi kraće stepenice.

Bajden je i ovog puta koristio niže stepenice dok je izlazio iz predsedničkog aviona u Mičigenu kako bi se sastao sa radnicima automobilske industrije koji su u štrajku. Iako je delovalo da će uspeti da obavi misiju za koju se tako naporno priprema i siđe niz stepenice - pri dnu mu je sletela peta, ali je izbegao pad budući da se odmah pridržao. 

Predsedniku Amerike nije pomoglo ni to što je obuo nešto što izgleda kao planinarske čizme, koje svakako deluju čvršće od njegove standardne obuće. 

Kako je preneo "Aksios", demokrate progoni noćna mora da će aktuelni predsednik i njihov kandidat na predstojećim izborima 2024. ponovo dramatično pasti kao što je to uradio u junu pri poseti Vazduhoplovne akademije. 

Bajdenov tim se nada da će ismevanja zbog kraćih stepenica i nošenja patika biti vredna ukoliko uspeju da izbegnu još jedno javno posrtanje i milijarde naslova "Predsednik SAD pao - ponovo" širom sveta.

Međutim, ostaje da vidimo da li će naći način da spreče ovog osamdesetogodišnjaka da zaboravlja u kom se delu sveta obraća, da govori nepovezane rečenice, meša Kinu i Kanadu i ragbiste i britanske specijalce.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija