• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.10.2023

12:45

"Umrećeš - jednog dana će i tebe streljati": Jeziva pretnja Netanjahuu iz vrha Turske, Ankara besna kao nikad!

EPA/Shutterstock

Vesti

"Umrećeš - jednog dana će i tebe streljati": Jeziva pretnja Netanjahuu iz vrha Turske, Ankara besna kao nikad!

Podeli vest

Turski ministar prosvete Nazif Jilmaz poručio je izraelskom premijeru Benjaminu Netanjahuu da će ga streljati jednog dana.

 

To je, inače, reakcija Jilmaza na video koji je Netanjahu podelio, a na kom je prikazano snažno bombardovanje uz opis: Nastavljamo svom snagom.

Jilmaz je napisao:

"Jednog dana će i tebe streljati. Umrećeš"

 

 

 

Netanjahu je trebalo da poseti Tursku u narednim mesecima, nakon što je odložio putovanje u julu jer mu je ugrađen pejsmejker.

Prošlog meseca Erdogan se sastao sa Netanjahuom u Njujorku na prvom poznatom sastanku dvojice lidera.

U protekloj godini došlo je do otopljavanja odnosa između Izraela i Turske nakon višegodišnjeg animoziteta između lidera dve zemlje, uglavnom zbog turske podrške Hamasu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija