• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.10.2023

06:30

(VIDEO) Masakr! Hamas pokušao desant sa mora, Izraelci ih brutalno kaznili! Dramatičan snimak borbe na vodi zapalio mreže!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) Masakr! Hamas pokušao desant sa mora, Izraelci ih brutalno kaznili! Dramatičan snimak borbe na vodi zapalio mreže!

Podeli vest

Izraelska vojska (IDF) je na društvenim mrežama objavila snimak borbe na vodi protiv Hamasa.

Izraelska vojska (IDF) je na svom "X" nalogu, nekadašnjem "Tviteru", objavila snimak borbe na vodi protiv Hamasa. Snimak je objavljen danas, ali je nastao u subotu 7. oktobra kada je rat Izraela i Palestine počeo.

Da podsetimo, iz Pojasa Gaze je u ranim jutarnjim časovima pre sedam dana ispaljeno 5.000 raketa što je označilo početak oružanog sukoba.

U međuvremenu je Izrael bio napadnut iz Sirije i Libana, a na svom profilu na društvenoj mreži "X" su objavili snimak borbe na Mediteranskom moru.

Na snimku se vidi čamac na kojem su pripadnici Hamasa koji su pokušali da savladaju patrolu izraelske vojske, ali je izbila velika pucnjava. Izraelski vojnici su likvidirali sve neprijatelje koji su želeli da dođu do kopna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija