• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.10.2023

15:41

Pale maske! Erdogan gurnuo prst u oko zapadnim saveznicima: Ono što je rekao o Hamasu može promeniti sve

EPA, Reuters

Vesti

Pale maske! Erdogan gurnuo prst u oko zapadnim saveznicima: Ono što je rekao o Hamasu može promeniti sve

Podeli vest

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je danas da palestinska militantna grupa Hamas nije teroristička, već oslobodilačka organizacija koja vodi bitku da zaštiti svoju zemlju.

U obraćanju poslanicima svoje stranke u parlamentu, Erdogan je rekao da je Izrael iskoristio dobre namere Turske i da neće ići u Izrael kako je ranije planirano, prenosi Rojters.

Ranije danas turski ministar inostranih poslova Hakan Fidan saopštio je da bi izraelska kopnena operacija u Gazi pretvorila tamošnji sukob u masakr.

Na zajedničkoj konferenciji za novinare sa svojim katarskim kolegom u Dohi, Fidan je izjavio da su oni koji podržavaju akcije Izraela pod izgovorom solidarnosti "saučesnici u njegovim zločinima".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija