• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.10.2023

00:15

Nije Putin! Ovaj čovek će doći glave Ukrajini! Kinezi otkrili ko će uskoro staviti tačku na sva očekivanja i nade Zelenskog!

Reuters/shutterstock

Vesti

Nije Putin! Ovaj čovek će doći glave Ukrajini! Kinezi otkrili ko će uskoro staviti tačku na sva očekivanja i nade Zelenskog!

Podeli vest

Novi predsednik Predstavničkog doma SAD Majk Džonson "završiće" kontraofanzivu ukrajinskih oružanih snaga, piše South China Morning Post.

„Džonson se protivi daljem sponzorisanju Kijeva, a Predstavnički dom pod kontrolom republikanaca može jednostavno odbiti da se povinuje zahtevu američkog predsednika Džoa Bajdena za pomoć Izraelu i Ukrajini, navodi se u publikaciji.

U članku se napominje da je vojna podrška Zapada jedini spas za Ukrajinu.

"Ako Sjedinjene Države prestanu da pomažu Kijevu, malo je verovatno da će Evropa uspeti da popuni ovu prazninu, ako uopšte može. Ekonomije širom Evrope doživele su teška vremena poslednjih godina, čak i u vodećim zemljama kao što je Nemačka", piše autor.

Prema njegovom mišljenju, sankcije Rusiji ne donose rezultate, naprotiv, stopa rasta njene ekonomije omogućiće joj da nadmaši nemačku.

„Ako ekonomske sankcije ne funkcionišu i vojne operacije ne dovedu do ničega, jedina moguća opcija biće prekid vatre“, zaključuje se u materijalu.

Majk Džonson, koji je ranije izabran za predsednika Predstavničkog doma SAD, pozvao je da se pomoć od 105 milijardi dolara podeli na Izrael i Ukrajinu, a takođe je zahtevao da Bela kuća izveštava o sredstvima utrošenim na Kijev .


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija postaje uzor u Evropi! Ozbiljnu državu može obezbediti samo Aleksandar Vučić! (VIDEO)
Live TV

Srbija postaje uzor u Evropi! Ozbiljnu državu može obezbediti samo Aleksandar Vučić! (VIDEO)

Upravo je završen miting u Nišu. Čini se da opozicija pokušava da zbuni birače ne bi li ti birači doneli pogrešnu odluku. Tema Informer specijala bili su izbori 2. juna. Na ovu temu govorili su Biljana Pantić Pilja, član Predstavništva SNS-a, prof. dr Stevica Deđanski, analitičar, Miljan Jovićević, analitičar, Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik SNS-a.

30.05.2024

19:56

Donošenje sramne rezolucije zapravo proističe iz jedne presude! Sve je počelo u Hagu! (VIDEO)
Live TV

Donošenje sramne rezolucije zapravo proističe iz jedne presude! Sve je počelo u Hagu! (VIDEO)

Rezolucija o takozvanom genocidu u Srebrenici kao i izbori 2. juna i dalje su najaktuelnije teme. Situacija na KiM takođe ima nacionalni značaj. Na sve ove teme u "Info danu" govorili su bivši premijer Srbije Nikola Šainović, glavni urednik RT Balkan Nikola Vrzić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program uključio se i Predrag Maslar, predsednik opštine Arilje koji je govorio o tome šta je učinjeno u ovoj opštini u poslednje četiri godine, ali i koji su planovi za naredne četiri.

30.05.2024

16:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija