• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.10.2023

07:10

Evropo, Putin te nije zaboravio! Stiže brutalna odmazda! Posledice ovog poteza će biti nesagledive!

Pexels/Profimedia

Vesti

Evropo, Putin te nije zaboravio! Stiže brutalna odmazda! Posledice ovog poteza će biti nesagledive!

Podeli vest

Krađa zamrznutih sredstava Ruske Federacije zahtevaće simetričan odgovor, a velika imovina koja pripada neprijateljskim zemljama biće konfiskovana, rekao je predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin na svom Telegram kanalu .

- Jedan broj evropskih političara, na čelu sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen, nastojeći da ostanu na svojim mestima i na osnovu loše finansijske situacije svojih država u koje su doveli, ponovo su počeli da govore o krađi naše zemlje, da zamrznu sredstva kako bi se nastavila militarizacija Kijeva o našem trošku. Takva odluka će zahtevati simetričan odgovor Ruske Federacije - napisao je on.

Volodin je napomenuo da bi u ovom slučaju bila zaplenjena mnogo veća imovina neprijateljskih zemalja nego ruska sredstva zamrznuta u Evropi.

Predsednik Državne dume je primetio da je Evropska unija potrošila više od 85 milijardi evra za podršku režimu u Kijevu od 2022. godine, što je skupo koštalo obične Evropljane.

- U poslednjih nekoliko godina situacija u Evropi se veoma pogoršala. Kao rezultat toga, političare koji zagovaraju rat do poslednjeg Ukrajinca zamenjuju oni koji su pre svega zabrinuti za unutrašnje probleme - dodao je Volodin.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija