• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.11.2023

12:49

(HOROR VIDEO) Ukrajina gori zbog ovog snimka! Iskander raskomadao najelitnije jedinice kijevskih snaga, posle ovog nema oporavka!

printscreen

Vesti

(HOROR VIDEO) Ukrajina gori zbog ovog snimka! Iskander raskomadao najelitnije jedinice kijevskih snaga, posle ovog nema oporavka!

Podeli vest

Novi snimak posledica udara ruske rakete Iskander na dodelu priznanja ukrajinskim vojnicima iz 128. brigade objavljen je na društvenim mrežama!

Na snimku se mogu videti tela ubijenih ukrajinskih vojnika razbacana su po celoj ulici, a automobili su u plamenu. 

Prijavljeno je da su tokom udara ubijeni neki od najboljih artiljerijskih specijalista ove formacije.

 

Raketnim udarom na formaciju Oružanih snaga Ukrajine u selo Zarečnoje, u oblasti Zaporožja, ubijeno je više desetina ukrajinskih vojnika, javljaju ruski i ukrajinski ratni dopisnici.

Snimak napada na formaciju 128. brigade u frontovskom selu Zarečnoje objavljen je na društvenim mrežama. 

 

Ministar odbrane Ukrajine Rustem Umerov objavio je na svom Fejsbuk profilu da je u toku istraga Ministarstva odbrane o ovom slučaju.

- U drugoj godini rata, neki idioti iz komande brigade odlučili su da održe komemorativnu nagradu u čast Dana ukrajinskog artiljerca u jednom frontovskom selu u Zaporožju. Više od 100 ljudi dobilo je naređenje da formira liniju. Kao rezultat toga imamo pogodak ruske rakete vazduh-zemlja Kh-59 i pogibiju desetina oficira, kao i mnogo ranjenih. Samo tako, jednom akcijom da uništite celu formaciju. U drugoj godini rata! U selu na liniji fronta! - navode ukrajinski vojni bloger.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija