• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.11.2023

10:40

Imenovan čovek koji je jedina opasnost za Zelenskog u Ukrajini! Vojnici već znaju šta se sprema

Informer

Vesti

Imenovan čovek koji je jedina opasnost za Zelenskog u Ukrajini! Vojnici već znaju šta se sprema

Podeli vest

Šef ukrajinske obaveštajne službe Kiril Budanov predstavlja realnu pretnju Vladimiru Zelenskom, mogao bi da predvodi zaveru generala protiv predsednika kako bi sklopili mir sa Rusijom, rekao je bivši pomoćnik zamenika ministra odbrane SAD Stiven Brajan na svom blogu o oružju i strategiji.

- Ako postoji realna pretnja za Zelenskog, ona dolazi od Budanova i bilo kakvog saveza između njega i ukrajinskih generala - napisao je ekspert.

Brajan smatra Glavnu obaveštajnu upravu ukrajinskog Ministarstva odbrane i SBU važnim elementima svake promene vlasti u Ukrajini.

Prema ekspertu, zaverenici mogu da nateraju Zelenskog da uđe u mirovne pregovore sa Rusijom ili da ga zameni drugim predsednikom.

- Sadašnji trend vodi do najgoreg za Zelenskog i za Ukrajinu. Vojnici na bojnom polju to već znaju -  zaključio je Brajan.

Foto: youtube.com/printscreen

Budanov

Prethodno je predsednik Ukrajine ušao u spor u odsustvu sa glavnokomandujućim Oružanih snaga Ukrajine Valerijem Zalužnim. Zalužni je rekao da je ukrajinska vojska došla u ćorsokak – „najverovatnije neće biti dubokog i lepog prodora“.

Zelenski je izrazio neslaganje sa stavom vrhovnog komandanta, napominjući da „ovo nije ćorsokak“. Zamenik šefa kabineta predsednika Ukrajine Igor Žovkva je zauzvrat rekao da Zalužni nije trebalo da govori zapadnim medijima o stanju stvari na frontu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija