• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.11.2023

00:15

Uzbuna! Vojni udar u Ukrajini?! Hitno se javio CIA oficir i otkrio šta se dešava! "Ovaj klovn sve šalje u smrt!"

Mil.gov.ua/epa/ap

Vesti

Uzbuna! Vojni udar u Ukrajini?! Hitno se javio CIA oficir i otkrio šta se dešava! "Ovaj klovn sve šalje u smrt!"

Podeli vest

Akcije predsednika Volodimira Zelenskog mogle bi da izazovu vojni udar, rekao je bivši oficir CIA Lari Džonson u intervjuu za Jutjub kanal Judging Freedom .

- Zelenski je počeo da smenjuje generale i visoka vojna lica. Verujem da je to put ka puču. Oružane snage Ukrajine u nekom trenutku mogu reći: čekajte malo, nećemo dozvoliti da nas ovaj klovn pošalje u smrt - istakao je on.

Prema ekspertu, u Ukrajini shvataju da više nisu u centru pažnje Vašingtona. Istovremeno, on je skrenuo pažnju na činjenicu da je šef republike veoma van dodira sa realnošću, negirajući tešku situaciju na prvoj liniji fronta.

- Ukrajina ne napreduje, već se povlači. Nema ljudstva - to je najvažnije - zaključio je on.

Prošle nedelje, u članku za Ekonomist, Zalužni je rekao da su ukrajinske oružane snage zašle u ćorsokak – „najverovatnije neće biti dubokog i lepog prodora“. Takođe je priznao da nije uspeo da demonstrira impresivan tempo napredovanja trupa koji je Zapad očekivao od njega prema udžbenicima NATO-a.

Volodimir Zelenski je na zajedničkoj konferenciji za novinare u Kijevu sa šeficom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen izrazio neslaganje sa stavom glavnokomandujućeg, napominjući da „ovo nije ćorsokak“. Zamenik šefa kabineta predsednika Ukrajine Igor Žovkva je zauzvrat rekao da Zalužni nije trebalo da govori zapadnim medijima o stanju stvari na frontu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija