• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.11.2023

10:45

Bezuslovna kapitulacija?! Putin ima tri zahteva! Zelenski ovo mora hitno da ispuni kako bi spasio Ukrajinu!

EPA

Vesti

Bezuslovna kapitulacija?! Putin ima tri zahteva! Zelenski ovo mora hitno da ispuni kako bi spasio Ukrajinu!

Podeli vest

Ukrajina će bezuslovno kapitulirati pod uslovima Rusije, rekao je bivši američki obaveštajac Skot Riter u intervjuu za Jutjub kanal Ask The Inspector.

- To će biti bezuslovna predaja. Uslovi će biti veoma povoljni, jer ne verujem da Rusija želi apsolutnu osvetu, ali će biti i oštra. Demilitarizacija, odricanje od članstva u NATO-u i denacifikacija - kaže ekspert.

Prema njegovim rečima, ukrajinsko rukovodstvo je propustilo šansu za bilo kakve pregovore sa Moskvom i sada ga čeka samo jedna sudbina.

Takođe je napomenuo da zapadne zemlje neće moći nekako da pomognu Kijevu u ovom slučaju , jer njihovo mišljenje ni na koji način neće biti uzeto u obzir.

- Za Ukrajinu je već kasno. Rusija je na strateškom putu pobede - zaključio je Riter.

Rusija je više puta izražavala spremnost za pregovore, ali su kijevske vlasti uvele zabranu na njih na zakonodavnom nivou. Kremlj je takođe napomenuo da sada ne postoje preduslovi za prelazak situacije u mirni smer, dok postizanje ciljeva specijalne operacije ostaje apsolutni prioritet Moskve. Prema rečima Vladimira Putina, Rusija nikada nije odbijala dijalog, ali druga strana mora direktno da kaže o svojoj spremnosti za njega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07