• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.12.2023

23:20

Avio skandal trese SAD! Porodica devojčice (14) tuži Amerikan erlajnz: Stjuart zalepio Ajfon za toalet kako bi je snimao

Shutterstock

Vesti

Avio skandal trese SAD! Porodica devojčice (14) tuži Amerikan erlajnz: Stjuart zalepio Ajfon za toalet kako bi je snimao

Podeli vest

Porodica četrnaestogodišnje devojčice iz Severne Karoline podnela je tužbu protiv avio-kompanije Amerikan erlajns, tvrdeći da je stjuart zalepio Ajfon za toalet kako bi je snimao tokom leta u septembru.

Advokati i porodica tinejdžerke tvrde da je avio-kompanija trebalo da bude svesna da taj član osoba predstavlja opasnost, kao i da je propust drugih članova posade da oduzmu telefon zaposlenom omogućilo da on uništi dokaze.

Nakon incidenta koji se dogodio 2. septembra, devojčica je izjavila da je čekala na red za toalet u ekonomskoj klasi, gde je njena porodica bila smeštena, ali da joj je stjuart rekao da može da iskoristi toalet prve klase, preneo je AP.

Navodno, zaposleni je ušao unutra prvi da opere ruke, posle čega joj je saopštio da je toalet slomljen, ali da ga može koristiti.

Četrnaestogodišnjakinja je dodala da je, posle korišćenja, primetila Ajfon sakriven crvenom trakom na kojoj je pisalo „uklonjen iz službe“, ali da je blic kamere svetleo i ona je svojim telefonom slikala uređaj.

Advokati tvrde da je zaposleni izbrisao slike pre nego što je njen otac imao prilike da ih vidi, kao i da je FBI saopštio porodici da član posade nije uhapšen usled manjka dokaza.

- Ovo pitanje shvatamo veoma ozbiljno i u potpunosti sarađujemo sa organima za sprovođenje zakona, pošto je bezbednost naš najveći prioritet - saopštio je Amerika erlajns.

Kompanija je dodala da je stjuartu trenutno udaljen sa posla i da nije radio od incidenta, dok porodica navodne žrtve tvrdi da ne zna da li i dalje radi za Amerikan erlajns, gde živi, niti njegovo ime.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija