• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.12.2023

13:00

(FOTO) Medvedev zatresao svet: Ovde će biti granice Ukrajine! Bajden uskoro proglašava "pobedu"?!

Reuters/Shutterstock

Vesti

(FOTO) Medvedev zatresao svet: Ovde će biti granice Ukrajine! Bajden uskoro proglašava "pobedu"?!

Podeli vest

Najnovijim govorom, američki predsednik Džozef Bajden je jasno stavio do znanja da bi za Ameriku pobeda bilo i očuvanje Ukrajine na mapi sveta bez obzira na granice, naveo je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

- Tumačenje Bajdenovih reči je nezahvalan zadatak: starac sa jasnim znacima progresivne demencije. Prema Bajdenu, 'pobeda' sada znači da će Ukrajina jednostavno preživeti i da neće nestati sa mape sveta. Granice i suverenitet nisu bitni. Na primer, ostaće u granicama Lavova - napisao je Medvedev na Telegramu.

On je ukazao i na Bajdenove reči da Ukrajina "može da se brani (zaštiti) danas", kao i da "odvrati dalju agresiju".

Foto: printscreen/googlemaps

 

- Imajte na umu: samo da se brani. I to samo danas, ne sutra. Nema nikakvih kontranapada, niti napretka. Nije važno sa kakvim posledicama. Na primer, 'branite se unutar istih granica Lavova starim tenkovima sa malom količinom druge opreme i naoružanja' - dodao je.

Medvedev je ocenio da SAD danas shvataju da će Oružane snage Rusije nastaviti da lome neonaciste u Ukrajini.

- Još jedna stvar je važna: 'sami da obuzdaju neprijatelja', a ne uz pomoć saveznika i njihovih garancija. Plus očigledno je razumevanje da će ruska vojska nastaviti da lomi neonaciste. To je neizbežno. Dodajte blesav kikot dede zbunjenog lica dok je odgovarao na pitanje o pobedi Ukrajine. Mislim da je posle takvog 'uspeha' Banderin klovn, od frustracije i nemoći, uzeo drogu odmah u avionu - zaključio je bivši ruski predsednik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija