• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Mondo

22.12.2023

20:47

Pronađen ključni dokaz u kući ubice! Policija evakuisala sve, u Pragu vanredno stanje

Shutterstock

Vesti

Pronađen ključni dokaz u kući ubice! Policija evakuisala sve, u Pragu vanredno stanje

Podeli vest

Češka policija pronašla je oružje koje je Davik Kozak (24) koristio prilikom ubistva oca i dvomesečne ćerke u Klanovičkoj šumi.

Češka policija pronašla je u kući u Houstonu u kojoj je živeo David Kozak (24) i ubio svog oca, a zatim otišao da ubija na Fakultetu umetnosti Karlovog univerziteta(FF UK), oružje koje je korišćeno u ubistva oca i dvomesečne ćerke u Klanoviškoj šumi, prenosi "Blesk". Prema poslednjim informacijama iz istrage, oružje koje je korišćeno u Klanovičkoj šumi poklapa se sa oružjem koje je pronađeno u kući u kojoj je on živeo.

- Vanredne vesti. Balističko veštačenje je pokazalo da se oružje koje je korišćeno u Klanovičkoj šumi poklapa sa oružjem koje je pronađeno u kući u kojoj je živeo strelac sa univerziteta - saopštila je policija u Pragu na svom profilu na društvenoj mreži "X", nekadašnjem "Tviteru".

Foto: printscreen

David Kozak, ubica iz Praga

Prema tim informacijama, David Kozak je u četvrtak ubio 14 ljudi, pa potom sebe, a očigledno je odgovoran i za ubistvo oca i deteta od dva meseca. To dvostruko ubistvo dogodilo se u petak 15. decembra kada je Kozak upucao Martina (32) i njegovu dvomesečnu ćerku dok su bili u šetnji.

Policija je odmah pokrenula potragu za osobom koja je počinila ovaj zločin. Nakon što je policija pretresla kuću Davida Kozaka i utvrdila da je puna oružja, ceo kraj je bio evakuisan zbog sumnje da je u kući bilo i eksploziva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija