• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/novosti

01.02.2024

21:30

Šok nad šokovima u SAD! Bajden dobio katastrofalne vesti! Arizona, Pensilvanija, Džordžija, Nevada, Severna Karolina....

Tanjug/AP

Vesti

Šok nad šokovima u SAD! Bajden dobio katastrofalne vesti! Arizona, Pensilvanija, Džordžija, Nevada, Severna Karolina....

Podeli vest

Prema najnovijem istraživanju Blumberga i Morning konsulta, bivši predsednik SAD Donald Tramp samouvereno vodi u sedam takozvanih sving država, čije je mišljenje od ključnog značaja za ishod predsedničkih izbora 2024. godine.

Prema pisanju Foks njuza, Trampova prednost je posebno izražena u Viskonsinu, Pensilvaniji, Nevadi, Džordžiji, Severnoj Karolini, Mičigenu i Arizoni.

U Viskonsinu, gde je uloženo velike količine novca u kampanju za Džoa Bajdena, Tramp vodi sa pet odsto prednosti. U Nevadi, koja tradicionalno podržava demokrate, Tramp je čak osam procentnih poena ispred Bajdena, što predstavlja značajan preokret u političkim preferencijama stanovništva ove države, prenose Novostionline.

Pensilvanija - ključna bitka i Trampova prednost

Pensilvanija je posebno interesantna, jer Tramp vodi sa tri procenta prednosti, što ukazuje na značajan uticaj koji će ova država imati na ishod narednih izbora.

Preferencije Amerikanaca: Trampova popularnost raste

Televizijska voditeljka Laura Ingram istakla je da se ne treba čuditi ovakvim rezultatima, jer Amerikanci jasno vide kakve su promene nastupile pod administracijom Džoa Bajdena. Ona je naglasila da su rezultati svih anketa jasno pokazali da ljudi više vole Trampa, što ukazuje na rastuću popularnost bivšeg predsednika među američkim glasačima.

Ova istraživanja jasno ukazuju na promene političkih preferencija u SAD, a predstojeći izbori će svakako biti od presudnog značaja za dalji tok političkih dešavanja u zemlji.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija