• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.02.2024

14:46

Oteli mu penziju jer je dobio na lotou! Čovek gorko zažalio: Da sam znao šta će biti, jednu paru ne bih uzeo!

Shutterstock/društvene mreže

Vesti

Oteli mu penziju jer je dobio na lotou! Čovek gorko zažalio: Da sam znao šta će biti, jednu paru ne bih uzeo!

Podeli vest

Udovca iz Australije, nakon dobitka od oko 40.000 evra na lotou, sačekalo je neprijatno iznenađenje. Saznao je da će ostati bez penzije.

Frenk Kemler (70) iz Adelejda, saopštio je porodici da će ih častiti zajedničkim odmorom nakon što je dobio jednu od nagrada na državnoj lutriji.

- Bio je odličan osećaj kad su izvukli moje brojeve. Pozvao sam familiju i rekao im: pakujte se, idemo na odmor - ispričao je on za "A Current Affair".

Razočarenje je nastalo kada je saznao da će njegova penzija biti ukinuta jer mu se dobitak na lutriji smatra redovnih prihodom, a sve to zato što je odlučio da novac ne podigne odjednom, nego da mesečno uzima određenu svotu. Čovek je ostao u čudu!

- Bilo je tako neočekivano, trebalo mi je nekoliko dana da shvatim šta mi se desilo, kako sam bez razloga ostao bez zarađene penzije. Toliko o mojoj sreći. S jedne strane dobiješ, sa druge odmah izgubiš - rekao je razočarani Frenk.

Kaže, ne brine se zbog para, samo hoće da upozori druge da ne upadnu u istu zamku kao on.

- Da sam znao šta će biti jednu paru ne bih uzeo!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija