• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.02.2024

16:55

(VIDEO) Zastrašujući juriš! Putinova vojska zauzima sve pred sobom! Sledi završni udarac, Kijev nije spreman za ovo!

shutterstock/rv

Vesti

(VIDEO) Zastrašujući juriš! Putinova vojska zauzima sve pred sobom! Sledi završni udarac, Kijev nije spreman za ovo!

Podeli vest

Nakon više dana intenzivnih i žestokih borbi, ruske vojske uspele su da preuzmu potpunu kontrolu nad strateškim postrojenjem za filtriranje zapadno od naselja Beilogorivka.

Ukrajinski ratni reporteri priznali su napredovanje ruskih oružanih snaga.

- Rusi su zauzeli Popasnjanski vodeni kanal i imali uspeha severnije u pravcu Lisičanske ulice. Istočno i jugoistočno od Belogorovke (LNR), ruske trupe pritiskaju u pravcu Žovtneve ulice i deponije kamenoloma krede. Borbe se nastavljaju - javljaju ukrajinski ratni dopisnici.

Generalnštab Oružanih snaga Ukrajine saopštava da je u pravcu Limana ruska vojska izvela 14 napada kod Belogorovke, Ternova i Jampolevke.

 

 

 

Ovaj nesumnjiv uspeh je pratilo bombardovanje južnog kamenoloma, kao nagoveštaj novih napada na obližnje pozicije.

Novo razmeštanje ruskih snaga može primorati ukrajinsku vojsku na strateško povlačenje iz Belogorivke, što će dodatno odmaknuti ukrajinsku armiju. 

Ruske trupe nastavljaju da juriš na istočni deo Belogorovke, nokautirajući ukrajinske oružane snage iz brojnih uporišta i napredujući dalje ka centralnom delu sela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija