• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dailymail

12.02.2024

18:33

Opozicionar pravio budalu od sebe! Snimili kako se mrtav pijan kotrlja, psuje i leži nasred ulice (VIDEO)

printscreen

Vesti

Opozicionar pravio budalu od sebe! Snimili kako se mrtav pijan kotrlja, psuje i leži nasred ulice (VIDEO)

Podeli vest

Barnabi Džojs, aktuelni australijski poslanik i opozicionar, pokušao je da se nasmeje svojim šokantnim video snimcima kako leži pored puta i mrmlja psovke, nakon što je kasno uveče pao sa saksije na kojoj je sedeo.

Izvori su rekli za australijski Dejli mejl da je Džojs sedeo na velikoj saksiji dok je vodio telefonski razgovor sa svojom suprugom Viki Kampion, kada je pao, "otkotrljao se" i nastavio sa svojim pozivom.

Sada je gospodin Džojs reagovao na sramotni snimak, rekavši: "Da sam znao da je neko tamo sa kamerom, brže bih ustao."

U petak je Dejli Mejl Australija objavio snimak na kojem poslanik leži licem prema gore na pločniku, dok su mu noge na žardinjeri za cveće, te telefonira i izgovara vulgarnosti.

Džojs je za mrežu Seven priznao da je "napravio veliku grešku" mešajući alkohol s lekom koji je uyimao, a koji mu je prepisan na recept.

- Pijem lekove na recept, upozorili su me kako određene stvari mogu da se dogode ako ih pijem... Bili su 100 odsto su u pravu. Ne tražim saosećanje i ne tražim izgovor. Seo sam na žardinjeru, pao sam i snimljen sam - rekao je Džojs.

Premijer Еntoni Albanese je u petak rekao da se poslanik i opozicionar te zemlje Džojs nalazi u "očito teškim okolnostima".

- Mislim da će se ljudi takođe razmišljati kakva bi bila reakcija da se ministar iz moje vlade tako ponaša? Mislim da mu treba objašnjenje za ovo što se dogodilo - poručio je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija