• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.03.2024

16:40

Orban dao šokantnu izjavu o Rusiji i Zapadu! Ni Putinu, ni Ukrajini se ovo neće svideti, obe strane dobile šamarčinu realnosti!

Shutterstock/Reuters

Vesti

Orban dao šokantnu izjavu o Rusiji i Zapadu! Ni Putinu, ni Ukrajini se ovo neće svideti, obe strane dobile šamarčinu realnosti!

Podeli vest

Zapad ne može da pobedi Rusiju u sukobu u Ukrajini, ali ni Rusija ne može tamo da pobedi, zato je neophodno, da što je pre moguće, počnu pregovori o miru, izjavio je premijer Mađarske Viktor Orban izlažući na konferenciji u Privrednoj komori u Budimpešti.

- Već je očigledno da Zapad neće dobiti ovaj rat protiv Rusije. Postoji samo jedno rešenje: pre ili kasnije bi trebalo da počnu pregovori o miru - podvukao je Orban i dodao da je bolje za sve ako se to uskoro dogodi.

Vojna situacija u konfliktu u Ukrajini se razvija u interesu Rusije, a vreme nije na strani Zapada.
Prema njegovim rečima, Zapad je propustio priliku za mirovni sporazum kada je za to bila zainteresovana čak i Moskva.

Mađarska vlada je ranije više puta isticala da u pregovorima treba da učestvuju ne samo Ukrajina i Rusija, već i Sjedinjene Američke Države, koje Kijevu pružaju osnovnu vojnu i finansijsku podršku.
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija