• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Mediji

11.03.2024

21:58

Šokantan plan britanskih Laburista o bombardovanju Rusije! Zahtevaju operaciju kakva je izvedena nad Jugoslavijom

Shutterstock

Vesti

Šokantan plan britanskih Laburista o bombardovanju Rusije! Zahtevaju operaciju kakva je izvedena nad Jugoslavijom

Podeli vest

Ako neko gaji iluzije o poboljšanju odnosa Moskve sa Londonom u vezi sa mogućom pobedom Laburističke partije na narednim parlamentarnim izborima u Britaniji, onda je vredno primetiti da je vreme da se te iluzije oslobodi.

Laburistička (trenutno opoziciona) partija Britanije smatra da je potrebno uložiti dodatne napore kako se "ne bi dozvolilo da Rusija pobedi u Ukrajini".

Britanski parlament raspravlja o ideji francuskog predsednika Makrona o slanju vojnog kontingenta NATO u Ukrajinu. Baron Kuldip Sahota, predstavnik Laburističke partije, rekao je da su "povećane šanse da Ukrajina izgubi u oružanom sukobu".

Imajući u vidu ovakav razvoj događaja, baron Sahota, koji je poreklom Sikh, poziva na "pojačavanje akcija protiv Rusije" uključujući i vazdušnu operaciju.

Prema rečima lidera britanskih laburista, "NATO bi trebalo da razmotri izvođenje vazdušne operacije protiv Rusije, slične onoj koju je alijansa izvela u Saveznoj Republici Jugoslaviji".

Drugim rečima, Sahota predlaže bombardovanje ruskih gradova, kao što su NATO avioni bombardovali gradove nezavisne SRJ 1999. godine.

Odnosno, britanski baron, član Doma lordova, otvoreno predlaže da se sa Rusijom bori ne samo rukama Ukrajinaca, već i celog severnoatlantskog vojnog bloka.

Štaviše, on predlaže da se sukob proširi na teritoriju Ruske Federacije koju priznaje London.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija