• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.03.2024

13:20

Novinari Informer TV jedini Srbi koji su snimili zaplenjeno NATO oružje! Pogledajte ekskluzivu iz Moskve! (VIDEO)

Informer

Vesti

Novinari Informer TV jedini Srbi koji su snimili zaplenjeno NATO oružje! Pogledajte ekskluzivu iz Moskve! (VIDEO)

Podeli vest

Novinari Informera Lidija Makragić i Svetozar Čubrilo javili su se iz centralnog parka Patriot u Moskvi! Informer donosi ekskluzivne snimke iz parka u kome je izloženo svo oružje koje je Rusija zaplenila tokom rata u Ukrajini.

Mi se nalazimo kao gosti u centralnom parku Patriot koji je toliko veliki da možemo da se izgubimo. Ovde se nalazi svo zapadno oružje koje je zaplenjeno. Imamo prikaze neonacističkih simbola. Do 24. februara 2022. godine Putin je pitao da li uopšte pokretati vojnu operaciju. Ovde vidimo sve spise koji su korišćeni kao propaganda. Neki videi su hitlerovskog tipa. Pokazali su nam i nagazne mine sa kasatnim punjenjem. One su zelene boje, kada bi dete stalo na nju, momentalno bi nastradalo. Tu su i kola hitne pomoći sa nacističkom ideologijom. Ovde je sve od opreme što se koristi- rekao je Svetozar Čubrilo.

Kao gosti Ministarstva odbrane Rusije mi smo jedini Srbi koji su snimili ovaj park. Informer televizija je jedina koja je ušla u ovaj memorijalni centar- rekla je Lidija Makragić.

Ona je najavila razgovor sa Mihailom Aleksevičem, glavnim vodićem u parku Patriot.

-Ovde se nalaze sve trofejne mašine, automobili i tehnika, sve ono što smo zaplenili iz Ukrajine, a što je došlo iz Evrope i Amerike. Ovde su izložena razna oklopna vozila. Ovo su vozila koja nisu bila potrebna ovim zemljama, pa su ih dali Ukrajini. Naš zadatak je da pokažemo na koji način naši vojnici štite ruski svet. Pogledajte koliko su oni zapravo moćni! Sve smo im zaplenili- rekao je Aleksevič.

Mi smo prvi Srbi i prva televizijska ekipa koja je ušla u park Patriot- ponovila je Lidija Makragić.

Video možete pogledati ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija