• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/TASS

22.03.2024

21:42

Ovo su svi čekali! Oglasio se Putin: Predsednik Rusije izdao uputstva

EPA

Vesti

Ovo su svi čekali! Oglasio se Putin: Predsednik Rusije izdao uputstva

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin odmah je obavešten o terorističkom napadu u Moskvi čim se on desio, saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Prema informacijama TASS-a, relevantne službe su informisale Putina o ovom tragičnom događaju, a on je izdao sva potrebna uputstva vezana za situaciju.

Na mesto terorističkog napada u Krokusu stigao je načelnik ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova Vladimir Kolokolcev.

Incijalni izveštaji ukazuju da je najmanje 40 osoba izgubilo život u oružanom napadu koji se dogodio u koncertnoj dvorani "Krokus siti hol".

Gornji spratovi dvorane su skoro izgoreli, a društvene mreže su preplavljene snimcima urušavanja krova dvorane.

Pored toga, mediji javljaju da je počeo da se urušava i krov tržnog centra koji je zahvaćen požarom.

Ovaj teroristički napad je izazvao šok i uznemirenost među građanima Moskve i širom Rusije. Detalji o motivima napada i identitetu napadača još uvek nisu javno objavljeni, ali vlasti intenzivno rade na istrazi.

Međutim, svetlost javnosti su obasjali herojski činovi pojedinaca koji su pritekli u pomoć žrtvama napada, pružajući primer hrabrosti i solidarnosti.

Posle Putinovih uputstava, očekuje se da će vlasti preduzeti sve neophodne mere kako bi se osigurala bezbednost građana i sprečili slični napadi u budućnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija